WAAR, WANNEER, HOELAAT?

WAAR? De tweede editie van TILBURG METAL FEST zal dit jaar plaatsvinden op het buitenterrein van FoxFarm, Zuilichemstraat 2, 5036 ZA, Tilburg.

WANNEER? Op zaterdag 7 september 2024.

HOELAAT? De poort gaat om 11:00 uur open voor bezoekers, de eerste band start om 12:00 uur, om 22:00 uur is het festival afgelopen.

ROUTE EN PARKEREN.

Het adres van Tilburg Metal Fest is Zuilichemstraat 2, 5036 ZA, Tilburg.

Parkeren moet je echter een stukje verderop en wel op de Reeshofweg (55) of de aangelegen ventweg, andere opties zijn : de Wijboschstraat en Woerdenstraat bij het Reeshof College of op het Ketelhavenplein bij het Reeshof treinstation, dat is een wandeling van 9 minuten. 

We verzoeken je NIET in de omliggende wijk(en) te parkeren, dit om overlast te voorkomen.

Minder validen die met de auto komen dienen hun pas te tonen voor doorgang, op het terrein zijn er beperkte plekken voor het parkeren en enkel voor minder validen

 

ENTREE.

Toegang tot het terrein wordt alleen verschaft op vertoon van een geldig entreebewijs, dat na (tassen) controle ingewisseld zal worden voor een polsbandje.

FIETSENSTALLING.

Er is op ons terrein optie voor het stallen van je fiets.

OPENBAAR VERVOER.

Het treinstation “Tilburg Reeshof”, ligt op een loopafstand van 9 minuten. Geen zin om te lopen? Dan stopt er ook nog een bus op de hoek van de Koolhovenlaan, buslijn 4. Maar check voor de zekerheid altijd de OV app.

BETALEN DOE JE ZO.

Betalen voor eten en drinken doe je op Tilburg Metalfest met munten. Deze munten koop/betaal je met contant geld of met je pinpas.

TOILET

Toiletgebruik is gratis, maar mocht je wat kleingeld achter willen laten voor degenen die de toiletten heel de dag schoon houden, dan wordt dat gewaardeerd. 

Wildplassen tolereren we niet! Constateren we dat, dan wordt je direct van het terrein verwijderd en presenteren we je de rekening van de schoonmaakkosten.

MINDERVALIDEN.

Het terrein is redelijk toegankelijk voor mindervaliden, een MIVA toilet is helaas NIET aanwezig.

OVERNACHTEN.

Tilburg Metal Fest is een 1-daags festival, wij hebben daarom ook geen faciliteiten tot overnachting. Mocht je toch in Tilburg willen overnachten dan zijn er talloze opties.

Met Google kom je een heel eind.

ALCOHOL.

Alcoholgebruik is wettelijk bepaald pas vanaf 18 jaar. Bij de poortcontrole kan daarom om je ID-bewijs gevraagd worden, je bent verplicht deze te tonen. Als je minderjarig bent ontvang je een andere kleur polsbandje en schenken we geen alcohol aan de bar.

DRANK TOKENS.

Bij de entree ontvang je een drank token die je inwisselt bij je eerste bestelling.  Bij je volgende bestelling, retourneer je, je lege glas, fles of blikje weer in. Mocht je even niks willen bestellen en geen zin om met leeg goed in je handen te staan dan vraag je om een token. (Tokens zijn NIET inwisselbaar voor geld of consumpties.) Kom je bestellen zonder token of leeg goed dan kost je dat een halve consumptie munt.

WAT MAG NIET?
  • Geen meegebrachte etens- of drinkwaren met uitzondering van een flesje water.
  • Geen wapens of scherpe voorwerpen.
  • Geen professionele foto-, film- of geluidsopname apparatuur, mits toestemming en in combinatie van een door ons verstrekte perskaart.
  • Flyeren of ander reclamemateriaal verspreiden op het terrein is niet toegestaan, mits daarvoor toestemming is gevraagd en gekregen.
  • Geen huisdieren.
  • Kinderen t/m 15 jaar alleen onder begeleiding en met gehoorbescherming. (Kinderen zijn welkom, wel moeten ze ook in het bezit zijn van een geldig entreebewijs.)
  • Geen overlast veroorzaken.
  • Niks kapot maken! (Doe je dit toch, dan krijg je de rekening (slopen is kopen!) en word je per direct van het terrein verwijderd.)
ETEN.

We bieden een kleine selectie van verschillende betaalbare maaltijd opties aan. 

TOCH EEN ANDERE VRAAG?

Heb je toch nog een vraag? Stel hem dan via ons antwoordformulier.